Zgadzam się - trzeba motywować ludzi do prowadzenia sesji.
Pomysł gotowych formularzy, wydrukowanych i gotowych do wypełnienia i zawieszenia uważam również za jak najbardziej rozsądny.
Ostatnio zmieniony przez Nurgling 2009-03-31, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Za opaskami sam jestem... wielu ludzi na pyrforum pisze o tym ze czuli się jak bydło są zaobrączkowani itd. ale bądźmy szczerzy identyfikator można przekazać a z opaska już gorzej... dla mnie i dla innych chyba opaska jest podwyższonym bezpieczeństwem na konwencie...
_________________ My daddy says the stormtroopers are the good guys
http://edbyhabib.w.interi...009/index2.html - ostatnie zdjęcie (były również czarne) - opaski nie można zdjęć i potem założyć - można ją co najwyżej zerwać lub przeciąć ( Ifka mojej nie potrafiła zerwać :) - koniec z ludźmi wchodzącymi na nie swój identyfikator. jest wykonana z plastiku - można się w niej kąpać - nie spiera się :) jest miękka i nie uwiera podczas snu.
Dodatkowo dzięki opaskom - identyfikatory będą praktycznie tylko na imię nazwisko ev na ksywę - można wstawić więcej miejsca do wpisania - ja mam wadę wzroku i zawsze muszę się mocno przysuwać do kogoś by zobaczyć co on nabazgrał.
Ostatnio zmieniony przez Nurgling 2009-04-01, 00:16, w całości zmieniany 4 razy
Opaski mają jeden poważny minus - są problematyczne dla cukrzyków - nie powinni mieć niczego ciasno opiętego na nadgarstku
Na Pyrkonie siedziałam trochę na akredytacji i taki przypadek był co najmniej jeden.
Zapniesz opaskę luźno/ luźniej - osobie, która się postara uda się ją ześliznąć z ręki (np za pomocą mydła).
Poza tym w skrajnych przypadkach zdarzyło się, że źle zapięta opaska po prostu kogoś skaleczyła.
Decyzje podejmiemy zapewne dopiero w okolicach czerwca, ale na dzień dzisiejszy wygląda na to że będziemy opaskować uczestników ( na naszej zaprzyjaźnionej imprezie MFK wszyscy sobie bardzo chwalili taki sposób )
Ogólnopolski Konwent Miłośników Fantastyki Polcon to najważniejsze fantastyczne wydarzenie kulturalne jakie odbywa się w naszym kraju.
Skąd ta pewność, że to NAJWAŻNIEJSZE fantastyczne wydarzenie kulturalne w polsce -.-? Pierwszy lepszy konwent wygląda na ważniejszą impreze niż polcon jak na dzień dzisiejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum