Tak, w poniedziałek z samego rana. Bylibyśmy niezmiernie wdzięczni za transport z dworca. Trzeba będzie jakoś niedługo sprawdzić rozkład i zobaczyć, jaki tam jest w ogóle dojazd z Łodzi.
_________________ "I don't get mad. I get stabby."
Tak, w poniedziałek z samego rana. Bylibyśmy niezmiernie wdzięczni za transport z dworca. Trzeba będzie jakoś niedługo sprawdzić rozkład i zobaczyć, jaki tam jest w ogóle dojazd z Łodzi.
My z Filipem też jedziemy 16. o bodajże 9:34 z Kaliskiej. Bez przesiadek do Myszkowa.
No bo wcześniej to nie ma sensu gdyż ludzie na Flambergu wtedy śpią . Poza tym rano muszę jeszcze badania zrobić.
Btw. a wy bierzecie udział w jakimś larpie?
Mogę was zabrać z Myszkowa w poniedziałek. Tylko o której będziecie? 4 osoby się zmieszczą, ale bez bagażu . Może namówię jeszcze kogoś z autem, albo zrobi się dwa kursy .
Dobra, znalazłem. Teoretycznie 12:06 pociąg jest w Myszkowie.
Ostatnio zmieniony przez OBcY 2010-07-30, 09:05, w całości zmieniany 1 raz
Tak jakby ktoś podchwycił ten temat jak o nim mówiłem .
Ja mogę ekwipunek wziąć i w 7 osób możemy zagrać. Tylko jak my będziemy na Flambergu w poniedziałek ok 13 to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum