szkoda, że Niemcy nie grali tego co wcześniej. Jak zobaczyłem, że ustawili się aż tak defensywnie, to byłem pewien, iż skończy się 0:1. W końcu bramka musiała paść.
Proponuje zorganizować włamanie i zwinąć Paula. Wtedy trafimy komplet meczy
_________________ ,,Raashtram lasów czar ma taką moc,
że wrócić chcesz, wrócić chcesz,
znów wędrować wśród nich''.
Krew - :P niewiele się pomyliłem. Serwer nie doliczył jeszcze Reniferowi 4 punktów po 2 za mistrzostwo i króla strzelców, a Silvanelowi za króla strzelców. Renifer wygrywa ze 100 punktami, a Silvanel wyprzedza mnie o 0.25 dużego punkty. Wbrew przewidywaniom nie zająłem wspólnie z Heniem (Malakaj) trzeciego miejsca.
Gdyby nie było punktów z pytań, to bym wygrał :P Los tak chciał. Pozostaje czekać na Euro
_________________ ,,Raashtram lasów czar ma taką moc,
że wrócić chcesz, wrócić chcesz,
znów wędrować wśród nich''.
Krola strzelcow maja niemcy a serwer mi jak na razie nie doliczyl 2 punktow :D I jestem ciekaw kto po tym wszystkim bedzie mial mistrzostwo ja, ty Adamie czy Silvanel :D
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze wczoraj najpierw obstawilem wynik taki jaki padl ale po tym jak sie dowiedzialem ze Klose i Podolski nie graja to zmienilem na 2:1 dla Urugwaju :]
Edit:
A jednak oni tutaj widze inaczej licza niz FIFA :D Dzieki za zaciekle Mistrzostwa :]
Ostatnio zmieniony przez Renifer 2010-07-12, 03:41, w całości zmieniany 4 razy
Faktycznie zapomniałam o tych bonusowych punktach. To gratuluje serdecznie najlepszemu w te klocki! I moje ostateczne miejsce też w miarę mi się podoba, zawsze to lepiej niż ta 19 pozycja, która początkowo wiernie mi towarzyszyła.
_________________ "Odwaga jest najpiękniejszym rodzajem szaleństwa".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum