Dostałem Ogólnie wytyczne, aby do soboty wdrążyć się w temat i przedstawić swoja opinię zarządowi. postram sie, aby jak już coś sie pojawiło było bulletproof.
Avalanche,
Hmm... raczej dotyczy to tematów publicznych.
Ale jak będzie dobry plugin, to po prostu każdy użytkownik dostanie swojego rss'a i będzie podawał tylko jego tematy (czyli będzie tak jakby dostęp do treści wymagającej logowania bez logowania).
No jeśli ktoś by sie podzielił swoim linkiem do rss'a z kimś innym to ta osoba też będzie mogła oglądać rss'a, ale zalogować na forum będzie się musiała i tak osobno.
Ale to i tak wszystko zależy od tego jaki plugin będzie wysyłał tego rss'a.
czy można by prosić o włączenie opcji dodawania załączników na forum o grach RPG, a w szczególności w rekrutacjach do sesji? Możecie nawet jakiś limit tam ustawić (1MB powiedzmy), ja po prostu chciałbym wrzucić rara 190KB ze zrobionymi kartami postaci, a i czasem przydało by się do wrzucania planów niektórych budynków...
_________________ A imion moich legion...
W 2 balonach 50 litrów wina się robi...przydadzą się szklane butelki, najlepiej po winie...
czy można by prosić o włączenie opcji dodawania załączników na forum o grach RPG, a w szczególności w rekrutacjach do sesji? Możecie nawet jakiś limit tam ustawić (1MB powiedzmy), ja po prostu chciałbym wrzucić rara 190KB ze zrobionymi kartami postaci, a i czasem przydało by się do wrzucania planów niektórych budynków...
Na razie nie, ale jak włączy nam się opcja dodatkowego miejsca to postaram się powiększyć załączniki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum